El llibre “Vides Hipotecades, de la bombolla immobiliària al dret a l’habitatge”, disponible a la xarxa | Observatori DESC

See on Scoop.itTxemabcn

Ada Colau, membre de l’Observatori DESC, i Adrià Alemany són els autors de Vides Hipotecades, un llibre útil per conèixer el drama de les execucions hipotecàries i els desnonaments a l’estat espanyol, així com la lluita ciutadana pel dret a l’habitatge, encapçalada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

Però el llibre va més enllà i explica les causes de la crisi actual, assenyala els responsables i analitza el paper que han tingut les administracions públiques. Vides hipotecades també ens dóna consells i recursos útils per defensar el dret a l’habitatge i evitar els abusos de poder de les entitats bancàries.

El llibre està disponible a les llibreries i a les Plataformes d’Afectats per la Hipoteca, i ara també a la xarxa, ja que els autors han registrat el text en Creative Commons per garantir que la manca de recursos econòmics no sigui un impediment per l’accés al coneixement. Així, el llibre no només és d’accés lliure per a la seva lectura, sino que també es permet la reproducció i distribució sempre que se’n citi els autors i es faci sense finalitat comercial. Igual que el dret a l’habitatge, el dret a la cultura lliure és un dret fonamental i correspon a tota la societat mobilitzar-se per a la seva defensa.

De moment disponible en català, al mes de juny sortirà publicada la traducció al castellà..

See on www.observatoridesc.org

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: